Події
7 лютого 2017
Трамп «взявся» за ВМС США
Президент США також нагадав про свою колишню оцінку стану флоту, коли він охарактеризував його як "виснажене".
news-image

Американський флот знаходиться в даний час в тій же точці, в якій він перебував під час Першої Світової війни, заявив президент США Дональд Трамп, виступаючи на базі американських ВПС "Макдім" в штаті Флорида, передає прес-служба Білого дому.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

"Наш флот знаходиться в такій же найнижчій точці, як і під час Першої Світової світової війни. Це було дуже давно Цього більше не повториться, хлопці.»., - пообіцяв. Однак він не уточнив, за якими критеріями була проведена ця оцінка.

Президент США також нагадав про свою колишню оцінку стану флоту, коли він охарактеризував його як "виснажене" і пообіцяв, що в майбутньому всі військовослужбовці матимуть все необхідне обладнання, інструменти, ресурси та витратні матеріали для виконання поставлених перед ними завдань.

У той же час Трамп зазначив, що не буде витрачати гроші платників податків даремно і навів приклад того, як він зекономив $ 700 млн бюджетних коштів на програму переозброєння авіації літаками F-35.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп назвав Іран "терористичною державою номер один" і пообіцяв боротися з ним.

Читайте також: Конгрес США закликав Трампа озброїти Україну