Суспільство
7 лютого 2017
Коли є мета. Росіянин пройшов 30 км на лижах, щоб пограбувати магазин
Від поліцейської погоні грабіжник намагався піти також на лижах.
news-image

Житель Ульяновської області (Росія) пройшов понад 30 км на лижах по засніжених полях, щоб дістатися до сусідньої Самарської області й пограбувати сільський магазин. Від поліцейської погоні він намагався піти також на лижах, повідомили в прес-службі ГУ МВС РФ по Самарській області, передає «Є!»

Подібний випадок в історії самарської поліції зафіксований, мабуть, вперше. Грабіжник з Ульяновської області подолав понад 30 км на лижах до магазину в сусідній області, під загрозою пістолета забрав у продавця гроші в розмірі 1900 рублів і на лижах відправився в зворотний шлях, - відзначили в прес-службі.

Продавець магазину в селі Надеждине Кошкінського району Самарської області розповіла поліцейським, що грабіжник увійшов до будівлі, тримаючи в руках лижі. Діставши пістолет, чоловік почав вимагати виручку і, забравши гроші, пішов. Поліцейські незабаром в буквальному сенсі вийшли на слід грабіжника, виявивши лижню, що йде від магазину в напрямку Ульянівської області.

Співробітники поліції затримали грабіжника прямо на лижні ще до його прибуття додому.

Підозрюваним виявився 30-річний житель Ульянівської області, раніше судимий за вбивство і який нещодавно звільнився після відбуття покарання. На злочин, за його словами, він пішов через брак грошей. У злочинця вилучено викрадені гроші й пневматичний пістолет. Порушено кримінальну справу за статтею "Розбій".

Читайте також: Американський журналіст, який назвав Путіна вбивцею, сказав, коли він має намір вибачитися
Читайте також: Іран запропонував Україні приєднатися до міжнародного договору Перська затока – Чорне море
Читайте також: «Конструктор повинен мати вірне око та тверду руку» - сьогодні день народження авіаконструктора Олега Антонова