Резонанс
8 лютого 2017
В СБУ прокоментували загибель Гіві
У відомстві припустили, що "героя" "Новоросії" зачистили спецслужби окупантів.
news-image

У Службі безпеки України не підтверджують і не спростовують інформацію щодо ліквідацію одного з ватажків бойовиків "ДНР" з позивним "Гіві". Про це в ефірі "112 Україна" заявив радник глави спецслужби Юрій Тандіт, передає «Є!»

Ми бачимо на відкритих каналах інформацію, яка свідчить, що внаслідок терористичного акту вбито громадянина України Михайла Сергійовича Толстих. Я не підтверджую цю інформацію, ми повинні її перевірити. Ми поки не контролюємо тимчасово окуповані райони Донецької та Луганської області. З того боку, де влада в руках терористів, інформацію перевірятимуть, ми поки не даємо коментарів...

Якщо інформація підтвердиться, очевидно, що тривають певні процеси. Очевидно, що фейкова "Новоросія" не мала продовження, і, можливо, людей, які були з цим пов'язані, зачищають служби. Але це припущення, - сказав він.

Найближчим часом має з'явитися інформація, ми поки що можемо тільки робити припущення. Очевидно, мають бути якісь заяви з боку самопроголошених республік, - резюмував радник голови СБУ.

Спікер штабу АТО Леонід Матюхін в ефірі "112 Україна" також офіційно не підтвердив ліквідацію Толстих.

Офіційного підтвердження цього поки немає, але, з аналізу ситуації, схоже, що він загинув, - зазначив Матюхін, додавши, що слід чекати офіційного підтвердження.

Нагадаємо, сьогодні вранці про ліквідацію "Гіві" внаслідок "теракту" повідомили підконтрольні бойовикам ЗМІ.

Читайте також: У Донецьку ліквідовано ватажка бойовиків «Гіві»
Читайте також: Військові ЗСУ взяли відпустку та приєднались до блокади «Л/ДНР»
Читайте також: Курс валют на 8 лютого