Політика
8 лютого 2017
Гройсман побачив, що Україна піднімається з колін
Прем'єр-міністр зазначив, що сьогодні вже мільйони українців отримали підвищені заробітні плати.
news-image

Уряд виконує своє завдання стабілізувати національну економіку та відновити її зростання, і статистичні дані вже свідчать, що в Україні поступово зменшується безробіття та підвищуються заробітні плати. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Кабміну.

Ми з вами відповідаємо за наші слова. Коли ми приходили в Уряд, наше завдання було стабілізувати економіку, зупинити політичну кризу, відновити економічне зростання. Сьогодні я хочу констатувати: Україна економічно піднімається з колін. Це надзвичайно важкий процес. Ми побачимо статистичні дані про те, що результатом економічної стабілізації, економічного зростання є вже поступове зменшення в Україні безробіття і вже підвищення заробітної плати. Хочу підкреслити, це тільки початок, - зазначив Володимир Гройсман.

Він зазначив, що сьогодні вже мільйони українців отримали підвищені заробітні плати.

Все те, що накопичить українська економіка дасть можливість конвертувати і направити на виконання соціального контракту та підвищення якості життя людей, - наголосив Прем'єр-міністр.

За словами Гройсмана, Уряд також послідовно виконує обіцянки щодо збільшення масштабу будівництва доріг, обсягів видобутку українського газу та зменшення його імпорту, підвищення заробітних плат, розвитку внутрішнього виробника.

Це конкретні речі. Це не пустопорожні обіцянки, а це виконання зобов'язань, які ми взяли на себе перед українськими громадянами, і будемо їх виконувати, - зазначив Глава Уряду.
Зростання економіки – це важка праця мільйонів українців. Це спільна робота усіх трудівників і усіх людей у нашій країні. Кожен на своєму місці виконує свою функцію і завдання. І ми як Уряд теж докладаємо зусиль, щоб забезпечити макроекономічну стабілізацію, макроекономічне зростання. Я точно знаю, що ми досягнемо успіху, - підкреслив Володимир Гройсман.
Читайте також: «При всій повазі до нацменшин - у нас державна мова українська» - Парубій перервав виступ депутата російською мовою (відео)
Читайте також: Призначено голову Нацполіції
Читайте також: «Гіві» було знищено миттєво, шансів врятуватися не було - ЗМІ