Суспільство
9 лютого 2017
У поліції прокоментували загибель динамівця Віктора Чанова
Чоловік помер вчора у медичному закладі.
news-image

Загиблий воротар "Динамо" Віктор Чанов отримав множинні травми при падінні з висоти, в результаті яких він і загинув. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва, передає «Є!»

До чергової частини київської поліції повідомлення від лікаря про те, що у відділенні нейрохірургії помер колишній футболіст, місцевий мешканець 1959 року народження надійшло 8 лютого близько 22:50.

Начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський розповів:

Попередньо встановлено, що чоловіка без свідомості 21 січня 2017 року о 10-й годині доставила до медичного закладу «швидка» із села Рославичі Васильківського району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми при падінні з висоти.

Пацієнту із важким діагнозом надавалася необхідна медична допомога, весь час він був без свідомості. Вчора ввечері медики констатували смерть колишнього футболіста.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Наразі призначається судово-медична експертиза для встановлення причини смерті. Усі зібрані матеріали через органи прокуратури будуть передані до Головного управління Національної поліції у Київській області, оскільки трагічна подія сталася на Київщині, - роз’яснив Олександр Косовський.
Читайте також: ДТП на трасі «Київ-Чоп»: загинули двоє харків'ян (фото)
Читайте також: Віталій Кличко: «Сьогодні Київрада повинна ухвалити зміни до бюджету столиці та програми соціально-економічного розвитку на 2017-й рік»
Читайте також: Названа нова дата отримання Україною безвізового режиму