Події
9 лютого 2017
Піджак як символ боротьби: Лещенко розказав, чому Мельничук напав на нього у Раді (відео)
Все трапилося через допис у Фейсбуці.
news-image

Нардеп від "БПП" Іван Мельничук з'ясовував стосунки через допис на Facebook про спеціальне бойкотування засідань антикорупційного комітету деякими членами "БПП". Про це заявив нардеп Сергій Лещенко, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Коли немає аргументів, починають застосовувати силу. Вчора було намагання зірвати антикорупційний комітет ВР, коли декілька депутатів від блоку Порошенка за вказівкою АП просто не прийшли на засідання. Це робиться свідомо, щоб показати, комітет непрацездатний. НАБУ треба зробити частиною силових органів, підконтрольних владі. Це робиться не вперше.

Але вчора кворум вдалося зібрати. Мною було зроблено публікацію в "Фейсбуці", що за вказівкою Банкової група депутатів БПП не ходить на комітет. Під час засідання підійшов Мельничук і почав з’ясовувати стосунки. Коли закінчились аргументи, він почав проявити фізичну силу, йому не вдалося. Постраждав піджак, це символічно, коли немає аргументів, починають рвати одяг.

Ви можете кидатися, надсилати ботів, вигадувати кримінальні справи, я буду розповідати про їх корупцію щодня, - сказав Лещенко.

За його словами, піджак – це невисока плата за те, "щоб суспільство знало, хто займається корупцією".

Коли цей не до кінця тверезий депутат намагався проявити фізичні можливості, він штовхнув комп’ютер, який її (Заліщук) зачепив. Напевно, в неї стрес від цієї ситуації. Якщо піджак може бути символом боротьби, нехай буде. Я вважаю, що Мельничук не до кінця адекватний, тому він себе так проявив, Гончаренко так само неадекватний займаній посаді… - зазначив нардеп.

Він показав піджак і додав, що його порвав Мельничук.

Його брудні гроші мені не потрібні, думаю власними коштами це відновити, або зробити експонат, - резюмував Лещенко.

Нагадаємо, сьогодні під час ранкового засідання побилися нардепи Івана Мельничук  і Сергій Лещенко.

Читайте також: Нардепи побилися у Раді. Постраждав піджак Лещенка (відео)