Події
9 лютого 2017
Педофіл зґвалтував 10 - річну дівчинку
П'ятикласниця поверталася додому після уроків, як тут за нею ув'язався незнайомий чоловік.
news-image

Мешканці міста Здолбунів Рівненської області перебувають в шоці: посеред білого дня зґвалтували 10-річну дівчинку, передає «Є!», посилаючись на прес-службу поліції Рівненської області.

"Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею йшов невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадський туалет, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту. Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник завдавав удари і погрожував, приставляючи до горлу розбиту пляшку, щоб вона мовчала ", - розповіли поліцейські.

Коли злочинець зрозумів, що в туалеті здійснити зауманное не вдасться, він розстелив свою куртку прямо на вулиці і згвалтував школярку.

Поліція оперативно спрацювала і вже через годину насильник сидів у відділенні. Ним виявився 22-річний мешканець Рівненського району, у якого раніше вже були проблеми із законом. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Як повідомили працівники поліції, дівчинка зараз знаходиться в стані шоку, проте від госпіталізації відмовилася.