Суспільство
9 лютого 2017
Замість грошей грабіжники виносили інтимні іграшки, - у Чернігові пограбували секс-шоп (відео)
Тепер злодійські руки дісталися до досить особливих товарів.
news-image

Останнім часом хвиля пограбувань просто накрила місто. Одні злодії планують крадіжки, аби зірвати максимальний джекпот, а дехто просто не стримується і хапає гроші на касі супермаркету.

Сьогодні зранку, 9 лютого, до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи проникли до магазину, який продає інтимні товари. За словами прес-офіцерки міського відділу поліції Наталії Човпило, з магазину було викрадено гроші в сумі 2500 гривень, ноутбук та товари для інтимних послуг, передає «Є!», посилаючись на gorod.cn.ua.

Власник магазину, якого журналісти застали у крамниці з напівпорожніми полицями, каже, крадії точно знали куди йти. Ворота та двоє дверей на шляху до маленького магазину, не стали їм на заваді.

Борис Ельчибеков, власник магазину:

«Двері були прикриті, але було відразу видно, що серцевини виламані, як біля вхідних дверей, так і в магазин».

Камер чи сигналізації у магазині не було. Крадії за собою не залишили жодних доказів. Свідків пограбування теж знайти не вдалось.

Борис Ельчибеков: 

«Загальна шкода по товару становить близько 100 тисяч гривень. У магазині було два ноутбука, а готівкових грошей було небагато, всього лише 2500 гривень».

Непогребували навіть упаковкою батарейок. Бізнесмен певен, час вибраний невипадково, адже невдовзі день закоханих, відповідно кількість товару в магазині була більша, ніж завжди. На те, що злочинці готувались, вказує і кількість поцупленого, стільки всього винести руками просто неможливо. Та й через специфічність інтимного краму, треба мати, куди збути крадене.

Борис Ельчибеков: 

«Так як магазин єдиний в місті, а товар специфічний, я думаю, що він у Чернігові не спливе, скоріше всього його перевезуть в якейсь велике місто, де багато секс-шопів, де легко це все розтасувати».

Правоохоронці зараз проводять необхідні розшукові заходи, аби встановити причетних до злочину осіб. Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням). Любителям поцуплених інтимних іграшок загрожує до 6 років позбавлення волі.