Суспільство
10 лютого 2017
Без паніки: варіанти подарунків для твоєї дівчини на День святого Валентина
Хлопці, у вас настали гарячі дні.
news-image

Багато хто з вас напередодні 14 лютого ламають голову над тим, що подарувати такого, щоб вона здивувалася, а не образилася, пораділа, а не засмутилася. Ми вирішили допомогти вам з вибором подарунків на День святого Валентина, передає «Є!», посилаючись на Vgorode.

Твоя дівчина домогосподарка

Якщо у твоєї другої половинки основна робота - догляд за будинком, то потрібно дарувати подарунки, які далекі від битовухи. Запам'ятай, ніяких каструль, сковорідок, посуду, прихваток - це все стоп-подарунки. Навіщо їй дарувати, що вона і так вже має кожен день? Ось кілька варіантів, які придивляться абсолютно будь-якій дівчині. 

Скретчкарта "100 справ цієї дівчинки". Гарний постер прикрасить будь-яку кімнату. Він містить у собі 100 завдань для цієї дівчинки, які допоможуть їй, кинути виклик самій собі і стати трішки краще і впевненіше. А ще це дуже відверне від битовухи, в якій, можливо, потонула ваша дівчина.

Вартість: 470 гривень.

Абонемент в спортзал. Навіть не думайте, що такий подарунок може когось образити, мовляв, він з натяком. Спорт - це корисно для здоров'я і, між іншим, дуже модний тренд. Так що кожна дівчина, особливо та, яка багато часу проводить вдома, мріяла б про такий подарунок. Та й вам приємний бонус у вигляді красивого тіла.

Вартість: 500-3500 гривень.

Набір романтичних завдань. Цей подарунок виготовили спеціально до Дня святого Валентина. Красива баночка, яка вміщує в себе валентинки з завданнями, як для вас, так і для вашої дівчини. Повірте, якщо ви будете дійсно виконувати всі завдання, то задоволеними залишаться усі.

Вартість: 300 гривень.

Твоя дівчина спортсменка

Напевно, ваша друга половинка сильна, як тілом, так і духом. Так що давайте, доведіть їй, що вона в надійних руках і про неї є кому подбати крім мами, звичайно ж. Самий вірний шлях - це звертати увагу на її інтереси. І робити все це з теплом і ніжністю.

Грілка для рук. Це так мило, ось, правда. Подарувати дівчині щось, що її завжди буде гріти, навіть коли вас немає поруч. Такий подарунок просякнута ніжністю, турботою і, звичайно, теплотою. Напевно, їй стане в нагоді, коли вона буде бігти додому після тренування.

Вартість: 150-450 гривень

Стильна пляшка для води. Дуже корисна річ не тільки для тих, хто займається спортом. Ну, а для вашої спортсменки - взагалі незамінна річ на тренуванні. Зараз в магазинах величезний вибір всіляких пляшок для води з різного матеріалу, форми і кольору. Вибирайте ту, яка, як вам здається, найбільше сподобається вашої улюбленої і сміливо даруєте. Вона оцінить.

Вартість: 150-1000 гривень.

Фітнес трекер. Корисна штука, особливо, якщо ваша дівчина стежить за рівнем калорій. Цей браслет допоможе порахувати їх, а також кроки, кількість пройденого відстані, ще й розбудить вранці, адже будильник там теж є.

Вартість: 309-5000 гривень.

Твоя дівчина любить тусуватися

Сподіваємося, що тусуетесь ви разом. Тим не менш, якщо твоя улюблена королева вечірки не може всидіти і дні вдома і взагалі живе максимально повним життям, то ось декілька варіантів подарунків для неї.

Жіночий органайзер. Це така штука, яка допоможе тримати телефон, улюблену помаду, сережки і кільця в одному місці. Дійсно корисна річ, особливо, якщо ваша дівчина часто кудись поспішає.

Вартість: 850-950 гривень.

Стильний powerbank. Всіх, звичайно, дістала проблема вічно разряжающегося телефону. Подаруйте їй портативну зарядку, яка поміститься в сумочці і буде виглядати як справжній аксесуар, а не предмет необхідності.

Вартість: 358-1150.

Зірку з неба. Так, це абсолютно реально. Існують агентства, які назвуть іменем вашої дівчини одну з зірок на небі. І вона буде танцювати вночі під власною зіркою. Неймовірно романтично.

Вартість: 795-3095 гривень.

Твоя дівчина бізнесвумен

Якщо вона частіше проводить час зі своїм органайзером, ніж з тобою, то такі подарунки їй однозначно сподобаються.

Підставка для планшета і для їжі. Напевно ранок починається у неї рано і, не встигнувши поснідати, вона відразу прилипає до свого планшета, щоб вирішувати нові завдання. Подаруйте їй цю штуку, і нехай вона залипає і далі, тільки вже під час сніданку. 

Вартість: 311 гривень.

Блокнот. Необхідна кожній дівчині річ. А тій, яка вічно справах - взагалі незамінна. Вам залишається вибрати красивий і зручний примірник.

Вартість: 200-980 гривень.

Маска для сну. Для вашої бізнесвумен сон - одна з найдорожчих речей. Допоможіть їй не гаяти ні хвилинки чарівної дрімоти.

Вартість: 150 гривень

Твоя девушка беременна

По-перше, вітаємо. Ви скоро станете батьками, а це значить, що минають останні дні, коли ви тільки вдвох. Тим не менш, подарунки для вагітної дівчини повинні нести, в першу чергу, турботу про неї і вашому малюку.

Інтерактивний постер "Мій перший рік". Це стильний плакат, який надовго збереже фотографії визначних моментів, зворушливі підписи, відбитки ручок і ніжок і багато іншого. 

Вартість: 420 гривень.

Подушка для вагітної. У цей період особливо тіло капризно, тому така подушка доведеться по душі вашій дівчині. Тільки не ображайтеся потім, що вона обіймається з нею частіше, ніж з вами.

Вартість: 222-528 гривень.

Фотосесія. Вона все одно захоче зафіксувати цей чарівний період її життя у фотографіях. Випередите її думки і доведіть, що ви найкращий.

Вартість: 1500-3500 гривень.

Твоя дівчина ще не визначилася

Якщо ви тільки-тільки почали будувати відносини і вона ще не визначилася, вона твоя дівчина чи ні, саме час довести їй, що ти справжній чоловік. Будь рішучим. Будь сміливим.

Руку і серце. Якщо вона відмовить, то вже точно зрозуміє всю серйозність твоїх намірів. Серйозний крок для серйозних чоловіків.

Вартість: безцінне.

Зажим для записів в супермаркеті. Якщо за життя вона така ж невизначена, як і у ваших стосунках, то допоможіть їй хоча б скласти список покупок. Презентуючи таку корисну дрібниця, можете написати щось приємне на дошці.

Вартість: 52 гривні.

Листівка з зізнаннями. Дрібниця, а приємно. Напишіть все, що думаєте про неї. Вона цього точно не забуде.

Вартість: 15 гривень.