Війна
11 лютого 2017
Терорист Ходаковський заявив, що бойовики «ДНР» не забирають тіла убитих під Авдіївкою і занижують дані про втрати
"Польовий командир" батальйону бойовиків "Схід" Олександр Ходаковський закликав донести до відома ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.
news-image

Один з ватажків донецьких терористів - "польовий командир" батальйону бойовиків "Схід" Олександр Ходаковський - сфотографував позиції, з яких українська армія вибила бойовиків під містом Авдіївка Донецької області, і де досі лежать трупи "ополченців". Про це він написав на своїй сторінці в "ВКонтакте", передає «Є!».

Я намагався розгледіти два тіла, які до сих пір лежать, забуті республікою, неподалік від окопів тепер уже противника, не віддані землі і не пропащі, але не зміг, - написав він.

Ходаковський зазначив, що його сторінку в соціальній мережі читають люди, пов'язані з ватажком "ДНР" Олександром Захарченко, і закликав їх донести до його відома, що "у ворожих окопів" лежать двоє вбитих.

Бойовик зазначив, що Захарченко приїжджає, "щоб знятися для заяв", на позиції, на яких стоять його бійці.

А доля полеглих моїх бійців може його зацікавити? Запитайте його, панове, може відповість. Прошу вас, донесіть до Захарченко, якщо він не знає, що люди, загиблі в бою ... до сих пір лежать, покинуті та забуті ... немає жодної проблеми напружити зусилля і забрати наших хлопців з їх останнього рубежу - просто будьте людьми і майте хоча б трохи совісті, - підсумував він.

Військовий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook призвів скріншот іншого, ймовірно, відредагованого пізніше, заяви Ходаковського.