Події
11 лютого 2017
В Дніпрі дівчинка і двоє молодиків убили безпритульного: подробиці (ФОТО)
Все сталося на вул. Калинова.
news-image

У Дніпрі поліція затримала підлітків, які вбили одного бездомного, а другого завдали важкі травми.

Про це Інформатору повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі в області, передає «Є!».

Щоб викрити підозрюваних в умисному вбивстві, оперативні працівники Індустріального відділення поліції обійшли поквартирно все багатоповерхівки, які знаходяться поруч. Виявилося, в ніч з 9 на 10 лютого близько опівночі 13-річна дівчинка разом з 17-річним учнем місцевої школи та 20-річним непрацюючим хлопцем випили в під'їзді пляшку коньяку. Після цього в стані алкогольного сп'яніння вони вийшли на вул. Калиновий. Поруч з будинком підлітки побачили двох бездомних, сплячих на трубах теплотраси. Безпричинно вони напали на бомжів, били їх руками, ногами і камінням, в результаті чого 44-річний чоловік помер на місці, а 33-річний з численними тілесними ушкодженнями дочекався ранку, коли його помітили громадяни і викликали швидку допомогу і поліцію.

Підозрюваних у злочині доставили в Індустріальне відділення поліції. Хлопці свою провину визнають. При собі мали речові докази трагедії.

Молодим людям загрожує покарання за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Також слідчі вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу.