Події
13 лютого 2017
У ЗСУ прокоментували «захоплення» бази кримськотатарського батальйону поблизу Криму
У ЗСУ заявили про спробу нападу незаконного угруповання на підрозділ у Чонгарі.
news-image

На підрозділи, що виконують бойові завдання у Херсонській області на кордоні з окупованим Кримом, намагалися здійснити атаку представники незаконного збройного формування. Про це повідомили у прес-службі оперативного командування "Південь", передає «Є!»

Так було прокоментовано повідомлення  ЗМІ про те, що нібито ЗСУ напали на кримськотатарський батальйон "Аскер". Публікація з'явилася у виданні «Український Південь» під назвою «На Чонгарі ЗСУ здійснили напад на «Аскер», з посиланням на повідомлення Абмеджита Сулейманова, керівника представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області.

Підрозділ, що входить до складу військової частини оперативного командування "Південь" і виконує бойові завдання в Херсонській області на кордоні з Кримом облаштовували за наказом командира бойові позиції. Під час здійснення необхідного переліку робіт на позиції прибули максимально озброєні представники незаконного збройного формування, - йдеться у повідомленні.

Враховуючи спеціфіку підрозділу та умови ситуації, формування було затримано, роззброєно...  - зазначили у прес-службі.
Повідомлення про напад ЗСУ на громадську організацію "Аскер" є нічим іншим, як черговим фейком і спробою очорнити Збройні Сили України, - наголошується у повідомленні.

 

Читайте також: Курс валют на 13 лютого
Читайте також: З цього тижня Україну чекає потепління, але із снігопадами