Київ
13 лютого 2017
Віталій Кличко вручив 15-ти воїнам-інтернаціоналістам сертифікати на квартири
Загалом для поліпшення житлових умов воїнів-інтернаціоналістів у цьому році планується виділити 40 квартир.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко вручив 15-ти воїнам-інтернаціоналістам сертифікати на отримання квартир під час зустрічі з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Сьогодні ми зібралися тут, щоб подякувати живим і вшанувати пам’ять тих, хто поліг на афганській землі, в інших країнах земної кулі, виконуючи військовий інтернаціональний обов’язок, – зазначив Віталій Кличко.

Де б не служили українські військові, підкреслив мер Києва, вони завжди чесно та сумлінно виконують військовий обов'язок.

І мені дуже приємно, що повернувшись додому, наші вояки беруть активну участь у громадському житті міста, – зазначив міський голова.

Так, зауважив мер, особливим авторитетом на Майдані під час Революції Гідності користувалася «афганська сотня», що захищала мітингувальників.

А сьогодні, коли наша країна протистоїть військовій агресії, «афганці» захищають цілісність і незалежність України на Сході нашої держави. Щоб вшанувати сьогоднішніх героїв, які захищають Україну, ми започаткували нову відзнаку – медаль «Честь. Слава. Держава» для киян-учасників АТО. Нею вже нагороджено 148 осіб, – сказав Віталій Кличко.

Він наголосив, що київська влада робить усе можливе, щоб бійці, які повернулися до столиці, змогли інтегруватися в цивільне життя.

Ми виділили земельні ділянки для ветеранів АТО, зробили для них безкоштовним проїзд у міському комунальному транспорті та надали пільги на житлово-комунальні послуги. І сьогодні мені особливо приємно вручити від міської влади 15-ти воїнам-інтернаціоналістам, які перебувають на квартирному обліку, сертифікати на отримання квартир, – зазначив мер Києва.

Загалом, зауважив Віталій Кличко, для поліпшення житлових умов воїнів-інтернаціоналістів, які стоять у черзі на житло, в цьому році планується виділити 40 квартир.

Я дякую усім присутнім воїнам-інтернаціоналістам за активну життєву і громадянську позицію, за служіння Вітчизні. Бажаю вам миру, здоров’я та добробуту. А ми як міська влада будемо робити все, щоби ваше життя в місті було комфортним і ви на собі відчували позитивні зміни в Києві, – підкреслив столичний голова, звертаючись до «афганців».
Читайте також: Кличко: Нові сучасні автовокзали повинні розміщуватися на в'їздах/виїздах з міста, щоб не створювати додаткових пробок у Києві
Читайте також: Кличко хоче збудувати два сміттєпереробних комбінати
Читайте також: Віталій Кличко: «Ми продовжимо збільшувати кількість зелених зон у столиці»