Суспільство
13 лютого 2017
«Інтим не пропонувати»: на еротичний масаж мукачівців кличуть прямо на вулиці
Заклад працює цілодобово і надає послуги не інтимного характеру, виключно масаж до повного релаксу.
news-image

Останнім часом більшість місцевих водіїв, які припаркували автівку у центральній частині Мукачева, бодай раз точно знаходили на капоті візитівку з нетиповим, ба навіть пікантним запрошенням, – відвідати сеанс еротичного масажу, передає «Є!», посилаючись на Mukachevo.net.

Що ж там насправді пропонують і зателефонували за вказаним у візитці номером телефону. Раптом це провокація, розіграш, або взагалі – протизаконні дії.

Дівчина, ймовірно адміністратор салону, розповіла, що заклад працює цілодобово і надає послуги не інтимного характеру, виключно масаж до повного релаксу. Однак, дівчата-масажистки роблять його оголені.

Еротичний масаж – процедура не дешева. Година масажу обійдеться умовному клієнту у 1000 гривень. Спіробітниця салону також переконує, що клієнт може обрати собі будь-яку дівчину, яка йому сподобається. 

На візитці вказаний контактний номер телефону, електронна пошта, адреса сайту, але ніде не вказано адреси салону. По телефону співробітниця закладу уточнює, що заклад знаходиться практично у центрі міста.

– Тут все законно, можете не турбуватись, – додає представник салону.

Ми додатково уточнили в юриста з приводу законності подібних закладів, і той уточнив, що заклад може мати будь-яку назву, а сама процедура масажу, якщо там не присутній статевий акт, не є правопорушенням.