Суспільство
14 лютого 2017
Свистопляска навколо блокади – спроба прикрити злочинний міжсобойчик, – Саакашвілі
Також він розповів про зустріч з протестувальниками.
news-image

Колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі вважає, що головна проблема України – не тимчасове перекриття руху поїздів, а енергетична, економічна, політична та медійна блокади всієї України з боку олігархів.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook, передає «Є!».

Я зазвичай не сприймаю принцип блокади, але сьогодні ще раз переконався, що головна проблема України – не тимчасове перекриття руху поїздів, а енергетична, економічна, політична та медійна блокади всієї України з боку олігархів. Вся ця свистопляска навколо блокади пов'язана зі спробами прикрити злочинний міжсобойчик між владою і одним з головних розпалювачів війни – кривавим Ринатом Ахметовим, – наголошує політик.

Також він розповів про зустріч з протестувальниками.

Ми поспілкувалися з бійцями ВСУ на блокпостах з 30-ої Харківської бригади, з моїми друзями з Одеського загону спецпризначення Шторм, зустрілися з ветеранами, які протестують проти торгівлі з окупованими територіями і уважно вислухали їхні аргументи. Питання, які вони ставлять, є дуже легітимними, ігнорувати їх не вийде. З ними і суспільством влада зобов'язана вести відвертий діалог без обману, і тим більше без тітушок і насильства, – резюмував Саакашвілі.