Суспільство
14 лютого 2017
Фейгін про реакцію росіян на призначення Прілепіна «замкомбата ДНР»: Враження, що їх п'янить кров українців, що проливається на Донбасі
Фейгін: Не думаю, що дії Прілепіна санкціоновані зверху.
news-image

Російський адвокат Марк Фейгін, коментуючи інформацію про призначення російського письменника Захара Прілепіна "заступником командира батальйону" в терористичній організації "ДНР", заявив, що тепер Прилепин може потрапити в санкційні списки і буде обмежений в пересуванні. Про це Фейгін повідомив в коментарі агентству "Укрінформ", передає «Є!».

У зв'язку з останніми заявами Захара Прілепіна влади України наполягатимуть на його включенні в усі наявні санкційні списки. Після чого свобода його дій буде значно обмежена, - підкреслив Фейгін.

На думку адвоката, можна було б розглянути, наскільки дії Прілепіна потрапляють під статтю Кримінального кодексу РФ про сприяння тероризму, однак, на його думку, в Росії ніхто не буде цим займатися.

Не думаю, що дії Прілепіна санкціоновані зверху. Однак в даній ситуації мене найбільше обурює ажитація з цього приводу частини російської богеми, російських інтелектуалів. Таке враження, що їх просто п'янить кров українців, що проливається на Донбасі, - додав Фейгін.

Напередодні в коментарі російському телеканалу "Дождь" Прилепин заявив, що став "замкомбата" в терористичному угрупованню "ДНР".