Політика
16 лютого 2017
«За такою логікою, ми маємо все купувати в Росії та ОРДЛО» - нардеп прокоментував слова Порошенка щодо блокади
Віктор Балога вважає, що необхідно звернути увагу й на шахтарів з інших регіонів.
news-image

Нардеп Віктор Балога прокоментував слова президента України Петра Порошенка про те, що блокада залізничних колій на Донбасі є дестабілізуючим фактором. Свої міркування він написав на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Наш Гарант каже, що ми повинні купувати вугілля в ОРДЛО, інакше шахтарі замість роботи підуть на війну. Ну припустимо. Але тоді виходить, що там в ОРДЛО «наші громадяни» і купівля антрациту – це такий спосіб їх підтримати.

А на наших шахтарів з Червонограда і Нововолинська нам начхати? Виходить, що ми не будемо переводити ТЕЦ на волинське вугілля, бо нашого шахтаря можна тримати за лоха, не платити зарплату, не закуповувати у них вугілля, а годувати патріотичними промовами, - написав нардеп.

За такою логікою Гаранта, ми маємо все купувати в Росії і ОРДЛО, щоб у них завжди була робота, інакше від «бєздєлія» вони підуть на нас війною, - додав Балога.

Як відомо, сьогодні Петро Порошенко назвав блокаду залізничних колій на Донбасі дестабілізуючим фактором, назвавши її негативні наслідки.

300 тисяч людей опиняться на вулиці. Держава втратить до 2 мільярдів доларів валютної виручки з усіма відповідними наслідками для курсу гривні. На окупованих територіях ще десятки тисяч залишаться без роботи. Ринку праці там немає, тож значна частина з них, щоб вижити, піде до бойовиків, – сказав президент.

 

Читайте також: «Не торгівля, а співпраця» - Порошенко пояснив, як Україна торгує з окупованими територіями
Читайте також: У мережі з’явилося зворушливе відео про українських військових
Читайте також: Росіянина заарештували за спробу зриву брифінгу представника ОБСЄ в Мінську