Події
16 лютого 2017
Меланія Трамп вперше офіційно відвідала Білий дім (фото)
Перша леді в розкішному білому костюмі прибула в резиденцію президента США.
news-image

Після інавгурації Дональда Трампа пройшов місяць, протягом якого не тільки президент США, але і його дочка Іванка Трамп з чоловіком і дітьми переїхали в Білий дім, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Проте разом з чоловіком в офіційну резиденцію президента не прибула його дружина Меланія Трамп. Пізніше в мережі з'явилася інформація про те, що Меланія і зовсім відмовилася переїжджати до Вашингтону.

Однак днями перша леді вперше з'явилася в Білому домі під час офіційного візиту прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху і його дружини Сари.

Гостей перша леді зустріла в розкішному білому костюмі, який для неї створив відомий дизайнер Карл Лагерфельд. Варто визнати, що протягом усієї зустрічі Меланія поводилася чудово: була чемна, чарівна  і з незмінною посмішкою на обличчі.

До речі, пізніше до зустрічі приєдналася дочка Дональда Трампа Іванка, яка з'являється з батьком на офіційних заходах куди частіше, ніж Меланія.

Читайте також: У Великобританії на конкурсі підводної фотографії переміг «Танцюючий восьминіг» (фото)
Читайте також: 7-річна дівчинка написала в Google, щоб її взяли на роботу та отримала запрошення
Читайте також: «За такою логікою, ми маємо все купувати в Росії та ОРДЛО» - нардеп прокоментував слова Порошенка щодо блокади