Київ
16 лютого 2017
Організатори «Євробачення-2017» розповіли, що побачать українці та туристи під час конкурсу
Виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення" Йон Ола Санд розповів, що для проїзду у Києві закриють кілька центральних вулиць, де буде створено селище "Євробачення", у якому пройдуть основні заходи між шоу.
news-image

Про участь в "Євробаченні-2017" в Києві оголосили 43 національні команди, в кожній - від 25 до 60 осіб, і це не рахуючи кількість глядачів, туристів та тисяч волонтерів. Про це розповів виконавчий продюсер пісенного конкурсу "Євробачення" Йон Ола Санд, передає «Є!», посилаючись на Новое время.

"Київ чекає багато відвідувачів - галасливих, веселих, життєрадісних. Ми закриємо для проїзду кілька центральних вулиць міста, де ми створимо селище "Євробачення-2017". Там пройдуть основні заходи між шоу, туди прийдуть виконавці представляти свої пісні - не тільки конкурсний, а й позаконкурсний репертуар", - розповів Санд.

Крім того, будуть ярмарки, продаж сувенірів, місця дитячого дозвілля. У спеціальних фанзонах будуть встановлені величезні екрани, де в нічний час можна буде дивитися виступи виконавців.

"Ми красиво підсвітимо будинки в місті - так, щоб кожен розумів: тут проходить "Євробачення". А тематичний дизайн з намистом буде вписаний в міське середовище. Ми також створимо "Євроклуб", де всі акредитовані медіа, фани та інші зацікавлені гості зможуть проводити час, в тому числі на тематичних вечірках країн-учасниць", - зазначив він.