Резонанс
17 лютого 2017
«Є всі ознаки підготовки до штурму»: учасники блокади заявили, що їх оточили спецпідрозділи поліції
До співробітників поліції біля редуту “Запоріжжя” приєднались співпробітники МНС.
news-image

Редут "Запоріжжя" у Бахмуті, за заявами Штабу блокади, оточений спецпідрозділами поліції, є всі ознаки підготовки до штурму передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-повідомлення штабу.

Гарнізон редуту “Запоріжжя” зайняв бойові позиції і підготвувався до відбиття штурму. Штаб попереджає посадових осіб МВС, які приймали участь у плануванні операції, а також тих, хто буде виконувати злочинні накази. Якщо в результаті ваших злочинних дій проль'ється кров наших бойових побратимів — ви особисто відповідатимете перед тими, хто залишиться в живих! - йдеться у повідомленні.

Згодом у спільноті зявився допис, в якому повідомляється, що до співробітників поліції біля редуту “Запоріжжя” приєднались співпробітники МНС.

Волонтери звітують про переміщення автобусів із спецппризначенцями в сторону редута. На всіх блок-постах Донецької області, по якій переміщуються учасники блокади, поліція проводить максимальний обшук речей, сумок і транспорту, пробивають по базі. При цьому подібна перевірка застосовується тільки для учасників блокади. Інші ж автобуси та машини пропускаються без будь яких питань чи перевірок, - повідомили у штабі блокади.

 

Читайте також: Пушилін: «У нас немає більшого покупця на вугілля, ніж Україна»
Читайте також: За добу на Донбасі загинули троє українських військових - штаб АТО
Читайте також: Російський письменник Прилєпін зібрався перевезти свою сім'ю у «ДНР»