Події
20 лютого 2017
На Камчатці пасажирський автобус два кілометри тягнув за собою жінку
Водій почав рух з відкритими дверима під час посадки-висадки пасажирів.
news-image

Поліція на Камчатці почала дослідчу перевірку за фактом смерті жінки, яку близько двох кілометрів тягнув за собою пасажирський автобус. Про це повідомила співробітник прес-служби управління МВС РФ по Камчатському краю Алла Іванова, передає «Є!»

Інцидент стався 14 лютого в Петропавловську-Камчатському. Водій пасажирського автобуса почав рух з відкритими дверима під час посадки-висадки пасажирів на автобусній зупинці, в результаті чого з салону на проїжджу частину випала 52-річна жінка. При цьому її ногу затиснуло дверима, що закрилися в той момент . Жінка була госпіталізована і померла в лікарні 17 лютого, - повідомила Іванова.


Автобус протягнув постраждалу по проїжджій частині дві зупинки, близько двох кілометрів. Іванова зазначила, що за кермом транспортного засобу перебував житель Петропавловська-Камчатського 1959 року народження з великим досвідом роботи. Медобстеження показало, що він був тверезий.

ГІБДР перевіряє діяльність індивідуального підприємця, якому належить автобус. Також проводиться судово-медична експертиза, яка встановить причинно-наслідковий зв'язок між смертю жінки та отриманими травмами в результаті інциденту, - сказала Алла Іванова.


Матеріали дослідчої перевірки будуть передані в слідче управління СК РФ по Камчатському краю для прийняття рішення про порушення або відмову в порушенні кримінальної справи.

Читайте також: Український брендовий авіаційний одяг набуває популярності в Європі та США (відео)
Читайте також: Черепно-мозкова травма, зламаний ніс, руки та пальці: у сутичках в центрі Києва постраждали поліцейські
Читайте також: Бій під Авдіївкою: окупанти намагалася таємно зайти у фланг передових позицій ЗСУ