Політика
20 лютого 2017
Поплічники Януковича дали свідчення проти екс-президента (відео)
Екс-заступник міністерства доходів та зборів Андрій Головач та колишній заступник міністра економіки Олександр Сухомлин дали свідчення проти екс-президента Віктора Януковича та інших представників тодішньої влади.
news-image

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає «Є!», посилаючись на Еспресо.TV.

Він зазначив, що оприлюднює цю інформацію представникам бюджетного комітету за ініціативою голиви фракції БПП та її членів, а також Генпрокурарути.

"Головною військовою прокуратурою закінчено розслідування, скеровано до суду отримані вироки українського суду, за якими, члени злочинної організації Януковича, зокрема, колишній перший заступник міністерства доходів та зборів генерал Головач, а також заступник міністра економіки в уряді Азарова Сухомлин, як члени злочинної організації Януковича, повністю визнали свою вину, дали викривальні покази як по горизонталі, так і по вертикалі з наданням безпосередніх прямих свідчень на керівництво злочинної організації", - наголосив Матіос.

За його словами, відповідно до вироку суду, представники злочинної влади екс-президента України сплатили до державного бюджету 152 мільйона гривень.