Суспільство
21 лютого 2017
«Поради жінкам»: чого ніколи не варто робити для чоловіка
Кожній дівчині хочеться простого жіночого щастя.
news-image

Тим часом у відносинах жінки часто беруть на себе чоловічу роль, надмірно жертвують собою і цим самим закладають в стосунки міну уповільненої дії.

Ми вирішили розібратися, які саме речі ні за яких обставин жінки не повинні робити для чоловіка, передає «Є!», посилаючись на Бджола.

Намагатися вирішити всі проблеми за нього

Картинки по запросу жена работает за мужа 

Навіть якщо у вашого обранця виникають постійні труднощі з грошима, він не розуміє, як полагодити зламані дверцята, з роботи його вигнали, а нову він знайти нібито не може, запам'ятайте: роботу можна знайти завжди, і якщо чоловік мріє не тільки самореалізуватися, але ще і розуміє, що потрібно годувати сім'ю, можна і вантажником попрацювати, перш ніж завойовувати світову популярність. Біда в тому, що якщо у вас увійде в звичку вирішувати за коханого всі проблеми, більш мужнім ваш обранець від цього точно не стане, а ви ризикуєте перетворитися в працьовитого коня, який все тягне на собі. Гармонійними такі відносини точно не назвеш.

Дарувати йому кожен раз дорогі подарунки

 Картинки по запросу менять внешность ради мужа

Краще, якщо подарунки в парі будуть рівноцінними. Немає сенсу подавати вашому коханому портфель зі шкіри пітона чи купувати автомобіль, якщо він обдарує вас черговим кухонним комбайном. По-перше, спроба завоювати чоловіка грошима, швидше за все, не приведе до успіху, навпаки, дорогими подарунками ви можете тільки відштовхнути його, особливо якщо він собі такої розкоші дозволити не може. По-друге, якщо вам попався недобросовісний представник сильної статі, любов може перетворитися в використання.