Суспільство
23 лютого 2017
Киянка через соціальну мережу дізналася про зґвалтування 12-річної доньки
Мати побачила у переписку дівчинки із друзями.
news-image

У Дніпровське управління поліції звернулася 32-річна місцева жителька, яка у своїй заяві повідомила про зґвалтування її неповнолітньої доньки, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Жінка пояснила, що побачила на сторінці у соціальній мережі переписку 12-річної дитини із друзями, де вона розповідала про статеві стосунки із 21-річним хлопцем.

Матері дівчина зізналася, що із хлопцем познайомилася кілька місяців тому у соціальній мережі. Їх стосунки обмежувалися лише перепискою, але кілька днів тому молодик запросив дівчину на побачення.

За словами потерпілої, спочатку вони прогулювалися вулицями, а потім знайомий запросив її до себе додому. Там вони випили спиртного, після чого хлопець вступив з нею у статеві стосунки, - повідомили у поліції.

Затримали місцевого мешканця за місцем проживання. При спілкуванні із правоохоронцями він не заперечував знайомство із дівчиною, яка приховала свій справжній вік, та додав, що під час зустрічі їх стосунки були добровільними.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) КК України, санкція якої передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Наразі призначено судово-медичну експертизу, за висновком якої слідчі нададуть остаточну правову кваліфікацію події.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Одеські патрульні врятували немовля, що посеред ночі лежало на тротуарі
Читайте також: Курс валют на 23 лютого