Політика
23 лютого 2017
Вадим Рабінович: «Сьогоднішня влада знищує малий і середній бізнес»
Нардеп вважає, що владі потрібно "слухняне та збідніле стадо".
news-image

Сьогоднішня влада знищує малий і середній бізнес. Про це заявив у програмі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»
За словами депутата, в українському малому і середньому бізнесі масово закриваються підприємства, а підприємці емігрують за кордон, вважаючи, що там вести бізнес простіше і безпечніше.

Вадим Рабінович переконаний, що головні причини закриття приватних підприємств - це високе податкове навантаження і конкуренція.

Про те, що сьогоднішня влада вирішила знищити малий і середній бізнес, я говорив неодноразово. Я весь час намагаюся зрозуміти: для чого? Адже вони не можуть не розуміти, що це сфера, яка найбільш насичує бюджет. Навіть великий капітал не дає стільки грошей, - каже Вадим Рабінович.

Політик вважає: підприємців спеціально женуть з країни з метою залишити тільки тих, кого простіше контролювати.

Ось мені здається, що середній і малий бізнес - це сильні, самодостатні люди. І ось їх починають випирати за кордон. Владі потрібно слухняне, збідніле стадо, яке буде просто кивати головою і радіти тому, що у них забирають ліки або роздають хліб у свята. Ось і вся проблема. Робіть висновки, - вважає парламентарій.

Ще однією важливою проблемою народний депутат називає «витік мізків», переїзд сотень тисяч українських студентів на навчання в Польщу, Чехію та інші європейські країни.

Читайте також: У суботу відбудеться відкриття пам'ятника Олені Телізі - Кличко
Читайте також: Козак Гаврилюк розповів, як їздить у метро і не боїться народу
Читайте також: Добкін святкує 23 лютого та опублікував армійські фото