Події
23 лютого 2017
Колишній прцівник СБУ «обчистив» банкомат у Сумах
Злочинець намагався утекти на службовому поліцейському автомобілі, але правоохоронці зупинили його та прострелили тому ногу.
news-image

Затриманий минулої ночі чоловік, який в Сумах грабував один із банкоматів, виявився колишнім працівником Служби безпеки України. Про це повідомила глава прес-центру Управління СБУ в Сумській області Рапутай Олеся, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

«Затриманий поліцейськими зловмисник, який намагався пограбувати банкомат – це колишній представник СБУ, якого було звільнено з посади у листопаді минулого року. З того самого часу вилучене правоохоронцями посвідчення знаходилося в розшуку», - розповіла представник СБУ.
«Наразі Служба безпеки України віддала доручення УСБУ в Сумській області провести багатостороннє розслідування та наддати слідству всю можливу підтримку», - додала вона.



Як повідомлялося раніше, минулої ночі 23-го лютого на вулиці Харківська, 98 спрацювала сигналізація. На місце події виїхала поліція. Поряд з банкоматом вони зафіксували чоловіка, який намагався тікати від патруля. Під час втечі зловмисник відкрив вогонь. Він зробив декілька пострілів в бік поліції, в результаті чого поранив поліцейського у шию та голову. Пізніше злочинець намагався утекти на службовому поліцейському автомобілі, але правоохоронці зупинили його та прострелили тому ногу.