Політика
24 лютого 2017
Рабінович назвав викрадення Гончаренка «цирком»: «Приємно, що серед нас є клоуни такого рівня»
На думку лідера політичної партії «За життя» Вадима Рабіновича, після історії з німецьким посольством нардеп від БПП Олексій Гончаренко замість зростаючого молодого політика став маргінальним невдахою.
news-image

Народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович назвав "цирком" події навколо викрадення народного депутата від БПП Олексія Гончаренка, передає «Є!»

Коли з'явилася інформація про викрадення Гончаренка, я знаходився поруч із досить високими чинами поліції, - сміялися всі разом.

У Гончаренка, на мій погляд, почався достатньо складний і критичний період.

Спочатку він вліз у нісенітницю з німецьким посольством. Отримав по голові, і замість зростаючого молодого політика став маргінальним невдахою. І щоб все це зам'яти, вони там придумали якусь ахінею. Якими дебілами треба вважати людей, щоб підсовувати нам це , - заявив Рабінович в ефірі телеканалу «112 Україна».

Він зазначив, що його також здивувала Генеральна прокуратура.

Задовго до появи викраденого Гончаренка вже заявили, що його викрали, швидше за все, сепаратисти з метою тортур. А потім вже і сам Гончаренко з'явився як приманка, - підкреслив народний депутат.

Вадим Рабінович також акцентував, що в історію з викраденням Гончаренка ніхто не повірив.

Потворні, безсовісні люди, які вже не знають, що і придумати. Жодна людина на землі не повірила, жоден не подумав, що це все було розумно, - ви почитайте, як в соцмережах знущаються з цієї події, - резюмував парламентарій.

За словами Рабіновича, такими трюками політики «заходять в глухий кут, затягують в цей глухий кут свою партію і всіх інших».

Люди не вірять їм уже взагалі. А мені особисто соромно, що народний депутат таке витворяє. Хоча, напевно, треба пробачити йому багато за те, що він нам сьогодні замінив цирк. Приємно, що у нас є клоуни такого рівня. Вибачте, я звик говорити правду, - підсумував лідер партії «За життя».


Нагадаємо, 23 лютого ЗМІ з посиланням на джерело в прокуратурі повідомили, що в Одесі невідомі викрали в Одесі народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка. БПП закликав керівництво правоохоронних органів створити спеціальний штаб для його розшуку. Однак незабаром стало відомо, що нардеп «знаходиться в безпечному місці» та «його викрадачі затримані». Пізніше сам Гончаренко заявив, що викрадення було спецоперацією СБУ, в якій він виступав в ролі «наживки».

Раніше, 8 лютого Гончаренко написав слово "Nein" фарбою на шматку Берлінської стіни, встановленої біля посольства Німеччини в Україні, адресуючи це послу Ернсту Райхелю. Так він продемонстрував своє ставлення до заяви посланника, що вибори на непідконтрольній частині Донбасу можна провести навіть без виведення звідти російських військ.

Читайте також: У «Київавтодорі» пообіцяли капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту, вул. Теліги, Довженка, б-р Дружби Народів і багатьох інших вулиць
Читайте також: На полігоні в Житомирській області через вибух гранати загинув військовий
Читайте також: У Криму перекинувся човен з рибалками: є жертви