Суспільство
24 лютого 2017
Столичні правоохоронці викрили злочинців, які місяць тому вбили жінку
Молодики помітили на вулиці жінку та почали до неї чіплятися, а потім взяли металеву трубу та забили до смерті.
news-image

Майже місяць знадобилося поліцейським, щоби затримати трьох місцевих мешканців: чоловіків обґрунтовано підозрюють у вбивстві жінки, тіло якої виявили 18 січня на вулиці Декабристів, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Тоді до чергової частини Дарницького управління поліції зателефонувала жінка та повідомила, що на вулиці Декабристів виявила мертву жінку з розбитою головою. З’ясувалося, що правоохоронців викликала сусідка, яка вийшла на прогулянку із собакою, - йдеться в повідомленні поліції.

На місці події слідчо-оперативна група виявила жінку із травмами голови. Поруч із нею була сумочка та розбита пляшка з під пива.

Правоохоронці розпочали пошуки та згодом затримали трьох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві жінки.

Це 27-річні місцеві наркозалежні молодики, які раніше були судимі за майнові злочини та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Затримали зловмисників за місцем проживання. У ході обшуку їхніх квартир виявлено чимало викрадених речей, - повідомили у поліції.

Правоохоронці з’ясували: молодики помітили на вулиці жінку та почали до неї чіплятися, а потім взяли металеву трубу та почали її бити. Коли потерпіла втратила свідомість, зняли з неї золоті прикраси та пішли додому. Наступного дня ювелірні вироби здали в ломбард.

Молодики зізналися, що скоювали крадіжки з автомобілів.

Зловмисників затримали, поліцейські перевіряють їх причетність до аналогічних злочинів на території міста Києва.

Наразі за фактом ведеться досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: У столиці підстрелили помічника нардепа
Читайте також: У Кривому Розі перехожий відібрав гранату у п'яного хулігана, який обіцяв «всіх підірвати» (відео)
Читайте також: Суддівсько-поліцейський скандал у Києві: суддя перекрила вулицю своїм автомобілем (відео)