Війна
26 лютого 2017
Антон Геращенко повідомив справжню мету поїздки Савченко в ОРДЛО
Геращенко вважає, що суд повинен визнати Савченко порушником порядку.
news-image

Щодо Савченко повинен бути складений адмінпротокол за незаконне перетинання лінії розмежування, заявив народний депутат України Антон Геращенко в Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Справжня мета поїздки, поставлена швидше за все її кураторами, була незаконно перетнути лінію розмежування поза визначеними законом контрольно-пропускними пунктами, а значить - показати, що при бажанні, хто завгодно може проїхати на тимчасово окуповану територію через позиції українських збройних сил, минаючи КПП, на яких відбувається облік і контроль осіб і транспортних засобів, що в'їжджають/виїжджають з цієї території", - написав він.

Геращенко вважає, що суд повинен визнати Савченко порушником порядку.

"Цей факт не повинен залишитися безкарним як для Надії Савченко, так і для супроводжуючих її осіб! За ним повинні бути складені протоколи про адміністративне правопорушення - незаконне перетинання лінії розмежування", - стверджує депутат.

Він також заявив, що якщо Савченко перетнула на автомобілі, по полях, лінію розмежування, то це можуть зробити інші - перевезти на територію ОРДЛО, наприклад, вибухівку, зброю, наркотики або гроші на фінансування тероризму.

"Про те, що Надія Савченко і супроводжуючі її особи вже переправили на окуповану територію Донбасу насправді в цей раз, ми вже ніколи не дізнаємося...", - додав Геращенко.

 

Читайте також: Десантники прокоментували «заклики» Савченко до державного перевороту