Легендарна Katya Chilly спричинила фурор виступом на «Голос країни 7» (відео)
Своїм наставником Katya Chilly обрала Тіну Кароль, зазначивши, що для неї самої це несподіваний вибір.
news-image

Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили шостий епізод «сліпих прослуховувань» «Голосу країни-7» із Сергієм Бабкіним, Джамалою, Потапом та Тіною Кароль, передає «Є!».

 Головним відкриттям випуску, безумовно, став виступ на сцені «Голосу країни-7» легендарної української співачки Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років.

«Я прийшла на проект «Голос країни», щоб співати. Мені цікаво, чи впізнають мій голос тренери. Моя пристрасть у давньому українському співі», – розповідає Katya Chilly.

Босонога артистка, сидячи на підлозі в «позі лотоса» неймовірно потужно виконала пісню «Світлиця», завороживши і з перших нот розвернувши крісла Сергія Бабкіна і Потапа. Потім червоні кнопки натиснули і Джамала з Тіною Кароль. Тренери прийшли в повний захват, коли побачили, що перед ними стоїть талановита і легендарна Katya Chilly.

 «Я в повному захваті! Це неймовірно. Я з перших нот зрозуміла, що на сцені стоїть великий музикант», – сказала Джамала.

«Ти революція! Ти відкриття для України, як ти потрібна нам усім – такою, якою ти є! Спасибі тобі величезне за душу, за твою відкритість», – сказав Сергій Бабкін.

Перш ніж прийняти рішення, кого з тренерів обрати в якості свого наставника, Katya Chilly попросила дати їй невелику паузу, під час якої Джамала запропонувала заспівати разом. Так, Katya Chilly, Джамала і Сергій Бабкін влаштували справжню музичну імпровізацію на сцені «Голосу країни-7», яка викликала захват у глядачів. Після чого, своїм наставником Katya Chilly обрала Тіну Кароль, зазначивши, що для неї самої це несподіваний вибір.