Київ
28 лютого 2017
Обвалення Шулявського мосту: Кличко звільнив свого заступника та голову району
Підписати рішення щодо звільнення глави Солом’янського району має президент.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко звільнив за незадовільну роботу заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака, а також голову Солом’янського району Максима Шкуро за недбале ставлення до розв’язання проблем, які є в районі, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Підписати це рішення має Президент, бо він узгоджує призначення і звільнення глав районів. Але таке подання на звільнення я йому сьогодні спрямую, – наголосив Віталій Кличко.

Кадрові рішення Віталій Кличко ухвалив після обвалення частини пішохідної консолі Шулявського шляхопроводу.

Крім того , Кличко доучив перевірити всі старі шляхопроводи, мости в столиці, визначити їх технічний стан і ухвалювати рішення щодо подальших робіт і режиму експлуатації.

І вчора пізно ввечері я доручив перевірити всі МАФи, які знаходяться біля об'єктів транспортної інфраструктури і прибрати незаконні споруди, - сказав Кличко.

За його словами, всі МАФи у Києві, що встановлені під мостами, під об'єктами транспортної інфраструкури, в підземних переходах, - мають бути демонтовані.

Вони несуть потенційну загрозу! - додав мер Києва.

Нагадаємо, за останні 10 років під Шулявськиммостом тричі горіли Мафи,: в квітні 2005 , у вересні  2006 и квітні 2007, що в свою чергу спричинило обвал шляхопроводу.

Читайте також: Увага! Через обвал Шулявського мосту змінено роботу деяких тролейбусних маршрутів (список)
Читайте також: У Києві обвалився міст на Шулявському шляхопроводі (фото)
Читайте також: В «ЛНР» вже вирішили, що хочуть відібрати у Ахметова