Політика
28 лютого 2017
Садовий винний у блокаді Донбасу, - Аваков
Винним у вугільній блокаді є міський голова Львова Андрій Садовий.
news-image

Очільник МВС України Арсен Аваков, виступаючи під час сьогоднішньої наради за участю голови уряду Володимира Гройсмана та представників галузі металургії, заявив, що винним у вугільній блокаді є міський голова Львова Андрій Садовий, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

У тому числі, міністр зазначив, що і львівський очільник та його колега Олег Березюк, будуть нести за такі дії відповідальність. Аваков вважає, що таким чином представники Львову прагнули, аби суспільство забуло про одну з найголовніших проблем культурної столиці країни – мається на увазі, проблема зі сміттям. 

«Оскільки ви вирішили взяти участь у цій політичній брудній м’ясорубуці, то відповідальність за це також буде на вас», - заявив Аваков, нагадавши, що менше місяця тому, коли температура повітря знизилася до позначки – 20, місто Авдіївка залишилося без електроенергії.


«Може, в когось коротка пам'ять то я хотів би нагадати про загиблих десятьох військовослужбовців, які хотіли допомогти у відновленні постачання електрики. Не менше 80 людей отримали поранення. Це кров, на якій зовсім не варто грати», - сказав Арсен Аваков.

 Він звернувся із закликом до уряду збільшити повноваження силовиків для можливості врегулювання ситуації з блокадою постачання вугілля.