Суспільство
28 лютого 2017
«Сімейний ескорт-бізнес»: у Вінниці чоловік охороняв дружину, поки та надавала секс-послуги
Чоловік став менеджером для дружини-повії: він забезпечував наявність місця для ескорту своєї дружини, а також брав передоплату з клієнтів і в сусідній кімнаті стежив за тим, щоб дружина під час «роботи» фізично не постраждала.
news-image

У відділі боротьби з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Вінницькій області розповіли про вінницьку подружню пару, яка організувала сімейний ескорт-бізнес. Начальник цього відділу Дмитро Іванченко, який займається боротьбою зі злочинами, які пов'язані з торгівлею людьми, розповів журналістам, що чоловік охороняв свою дружину, поки та надавала платні секс-послуги, а також допомагав їй шукати клієнтів на дошках оголошень та в соцмережах, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Фактично, чоловік став менеджером для дружини-повії: він забезпечував наявність місця для ескорту своєї дружини, а також брав передоплату з клієнтів і в сусідній кімнаті стежив за тим, щоб дружина під час «роботи» фізично не постраждала. Відомо, що з клієнтів пара брала 1000 грн за годину. Виступаючи в якості охоронця і менеджера, чоловік також робив цю діяльність максимально непомітною — квартири, де дружина приймала клієнтів, постійно змінювалися щоб уникнути правосуддя.

Також в Нацполіції повідомили, що подружня пара чинила ескорт-послуги не лише на території Вінниці, вони «гастролювали» у інших українських містах. За попередніми даними, «бізнес» у подружньої пари процвітав — за останній тиждень лише у Вінниці вони змінили дві орендні квартири. У чоловіка і жінки є двоє маленьких дітей, секс-послуги дружини були основним джерелом сімейного доходу. Зараз їм загрожує до 5 років тюремного ув'язнення за статтею 302 частина 2 («створення або утримання місць розпусти або звідництво»).