Події
1 березня 2017
Спецпідрозділ КОРД вивели з Авдіївки
Бійці підрозділу КОРД патрулювали Авдіївку.
news-image

Бійці спецпідрозділу КОРД, які з 26 лютого патрулювали Авдіївку Донецької області, повертаються до місця постійної дислокації. Про це інформує прес-служба обласного управління Національної поліції, передає «Є!».

Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоб не тільки запобігти фактам мародерства та інших правопорушень, а й миттєво прийти на допомогу людям у разі необхідності. Екіпаж на броньованому автомобілі був готовий відправитися в будь-яку точку Авдіївки, щоб в разі артилерійського обстрілу евакуювати людей. на щастя, в ці дні таких випадків не було, тоді як під час минулої відрядження кордовци тричі рятували людей, - сказано в повідомленні.

Рішення про виведення спецпідрозділу прийнято в зв'язку з відновленням електропостачання міста.
В Авдіївці продовжують працювати пункти поліції, де городяни можуть отримати всю необхідну допомогу, зазначили в прес-службі.

Ситуація в районі Авдіївки загострилася в кінці січня, з тих пір місто кілька разів залишався без електропостачання через пошкодження ліній електропередач в результаті обстрілів бойовиків.