Події
1 березня 2017
Увага, розшук! У Кам'янці-Подільському дівчина із ножем пограбувала кредитну спілку (фото)
Зловмисниця заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень.
news-image

Вчора, 28 лютого, близько 18.05 години у Кам’янці-Подільському зловмисниця зайшла до приміщення кредитної спілки та, погрожуючи ножем, заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень, передає «Є!» із посиланням на поліцію Хмельницької області.

Розбійниця була одягнена в темний одяг. Обличчя прикривала медична маска. Дівчина зайшла в приміщення кредитної спілки, розташованої по вулиці Грушевського в Кам’янці-Подільському, та, погрожуючи ножем двом молодим працівницям, почала вимагати гроші.

Після того, як зловмисниця заволоділа коштами в сумі близько 15 тисяч гривень, вона зникла з місця події, - йдеться в повідомленні поліції.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України і звертаються до усіх небайдужих мешканців міста, які можуть допомогти встановити особу нападниці чи володіють інформацією про її можливе місце перебування, з проханням надати інформацію за номерами «102», 6-45-85 або за адресою вул. Шевченка, 27 (Кам’янець-Подільський відділ поліції).

Читайте також: Тука вимагає порушити справу проти Садового та Семенченка
Читайте також: Віталій Кличко разом із Борисом Джонсоном поснідали в київській піцерії «Ветерано» (фото)
Читайте також: Росіяни пишаються захопленням Криму більше, ніж освоєнням космосу, - опитування