Події
1 березня 2017
У столиці батько із сином замовили евакуатор, щоб вкрасти автомобіль
Поліцейські, котрі під’їхали з’ясувати причини завантаження іномарки на евакуатор, викрили наміри зловмисників.
news-image

У Голосіївському районі столиці батько із сином намагалися викрасти автомобіль «Пежо» на іноземній реєстрації, для цього замовили евакуатор. Про це повідомили у київській поліції, передає «Є!»

Подія сталася близько третьої години ночі на вулиці Васильківській.

Аби не викликати підозри, чоловіки показали водієві документи на машину і представилися її власниками. Поліцейські, котрі під’їхали з’ясувати причини завантаження іномарки на евакуатор, відразу викрили наміри зловмисників. Усіх учасників цієї події для з’ясування обставин доставили до управління поліції, - повідомили поліцейські.

Попередньо встановлено, що чоловіки намагалися викрасти автомобіль на запчастини.

Зі слів 43-річного чоловіка, його син має у користуванні автомобіль «Пежо-406», 1998 року випуску, який постійно потрібно ремонтувати. Якось він запримітив на узбіччі вулиці Васильківської такий же автомобіль такого ж кольору. Тож вирішив його привласнити, - йдеться в повідомленні відомства.

За його спостереженнями, автівка з іноземною реєстрацією з грудня минулого року постійно стояла на одному місці. Взявши документи на власну машину та державні номерні знаки, батько із сином ввели в оману водія евакуатора та намагалися за його допомогою викрасти автомобіль. Однак їх на місці злочину затримали поліцейські.

За фактом кримінальне провадження за ст. 15 та ч. 2 ст. 289 (Замах на незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Вінниччині 17-річний підліток стріляв із пістолета у стіну, але куля потрапила в людину
Читайте також: У столиці на будівництві житлового будинку загинув робітник
Читайте також: Адріано Челентано заявив, що за ним стежать