Резонанс
2 березня 2017
Поліція опублікувала фоторобот зловмисника, який викрав маршрутку і поранив чоловіка (фото)
Злочинець переховується на Русанівських садах.
news-image

Як повідомляла «Є!», у Києві чоловік викрав маршрутку та при втечі застосував зброю.

Попередньо встановлено, що спочатку патрульним повідомили про підозрілого чоловіка із великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю.

Зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому продовжував стріляти у патрульних.

Дорогою зловмисник зіткнувся із легковим автомобілем, але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав втікати. На станції міської електрички він поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати.

Як повідомили у київській поліції, наразі злочинець переховується у приватному секторі на Русанівських садах у Дніпровському районі столиці.

Зі слів свідків та очевидців складено його фоторобот: вік 35-40 років, зріст 175-180 см, кругле обличчя, темні брови, великі темні очі, середній ніс, повні губи, середня спортивна статура. Одягнений у «пісочний» камуфляж, темну куртку і темну шапку.

У поліції попереджають, що розшукуваний чоловік озброєний та небезпечний.

Якщо ви помітили схожого за описом чоловіка, не намагайтеся його затримати! Відразу повідомте про це в поліцію за номером 102, - звертаються до містян поліцейські.

 

Читайте також: Захоплення київської маршрутки: з'явився коментар поліції
Читайте також: У Києві озброєний чоловік захопив маршрутку
Читайте також: У столичному кафе порізали людину