Київ
2 березня 2017
Керівник «Київавтодору» написав заяву на звільнення - Кличко
Мер Києва вважає, якщо чиновник не справляється, його необхідно звільнити.
news-image

Надзвичайна подія, яка сталася на Шулявському шляхопроводі, – це відповідальність усіх: і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить КП «Київавтошляхміст», на балансі якого знаходиться шляхопровід. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Як всі знають, я ухвалив кадрові рішення. Подобається це комусь чи ні! Я ініціював звільнення заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури та глави Солом’янського району, – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що вони написали заяви на звільнення.

Написав заяву і керівник «Київавтодору» Олександр Густєлєв. Бо це відповідальність усіх – і профільного заступника, і глави району, де трапилася надзвичайна подія, і керівника підприємства, до складу якого входить КП «Київавтошляхміст», на балансі якого знаходиться шляхопровід, – сказав мер Києва.

Віталій Кличко підкреслив, що розуміє і свою відповідальність теж.

Бо кандидатури заступників вношу я, вони є членами моєї команди. І якщо чиновник не справляється, я визнаю це і звільняю його! Заради того, щоб місто ефективно працювало, треба визнавати й виправляти помилки, – наголосив Віталій Кличко.
Читайте також: Кияни зняли відео, як Віталій Кличко штовхає чужу автівку на узбіччя
Читайте також: Віталій Кличко пообіцяв цьогоріч відремонтувати 300 км столичних доріг
Читайте також: Обвалення Шулявського мосту: Кличко звільнив свого заступника та голову району