Політика
3 березня 2017
Я не допостився, щоб сповідатися: Матіос не пояснив, чому приїхав до Насірова
Прокурор зауважив, що сам може бути хворим.
news-image

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос побував у лікарні, де перебуває підозрюваний у розкраданні держкоштів Роман Насіров, проте відмовився пояснювати ціль свого візиту, передає «Є!», посилаючись на 112.Україна.

Матіос пробув у відділенні, де перебуває Насіров, близько 15 хвилин.

Зараз у відділенні перебувають адвокати голови ДФС і співробітники НАБУ.

Щоправда, Матіос не пояснив, чому він прибув до Насірова. "Я жива людина, я сам можу бути хворий. Я не зобов'язаний нікому. Я ще не допостився до кінця тижня, щоб сповідатися. Сьогодні п'ятий день посту. Я піду належним чином, як це передбачено, сповідувати свої гріхи і сповідатися", - резюмував він.

Нагадаємо, у ніч проти 3 березня детективи НАБУ та Антикорупційної прокуратури вручили підозру голові Держфіскальної служби Роману Насірову. Затримання відбувалось у столичній лікарні "Феофанія". 

Вранці 3 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що Насірова підозрюють у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Голову ДФС підозрюють у причетності до "газових схем Онищенка". Його було затримно, а детективи НАБУ постійно присутні поруч у "Феофанії".