Суспільство
4 березня 2017
Насіров заявив, що нічого не імітує і сам готовий піти до суду
Він зауважив, що підозра, висунута йому, буде "розбита вщент"
news-image

Відсторонений на час розслідування глава ДФС Роман Насіров заявив, що має намір з часом піти до суду та особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься міра запобіжного заходу щодо нього. 

Про це Насіров заявив 4 березня на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Як відомо, вранці 4 березня Насірова у присутності представників НАБУ транспортували з лікарні "Феофанія", де напередодні йому робили операцію, також повідомлялося, що в нього інфаркт. Допис у мережі з'явився до того, як близько 11:00 Насірова вивезли з "Феофанії". Під час транспортування адвокати заявляли, що підозрюваний перебуває у несвідомому стані. 

Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання. У мене достатньо власної гідності та поваги до закону, і тому я налаштований з часом піти до суду та особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься міра запобіжного заходу щодо мене. Також у подальшому я публічно доведу безпідставність та абсурдність звинувачень, в тому числі - і в суді. Коли саме, - це залежить від лікарів, сподіваюся, їм вдасться за короткий час завершити реабілітацію, і тоді я зможу фахово в суді публічно розгромити усі надумані звинувачення, - заявив Насіров.
Не робіть з мене цапа-відбувайла. Я - патріот України, .... я нікуди не збирався тікати, і не робитиму цього в майбутньому, - додав він.

Насіров додав, що в нього "важка робота" і він "працював на межі": "Прикро, що організм не витримав раптового психологічного тиску".

Також він зауважив, що підозра, висунута йому, буде "розбита вщент" та висловив сподівання, що "чесна людина має змогу захистити себе в суді".

Як відомо, 4 березня відстороненого главу ДФС Романа Насірова вивезли на кареті "швидкої" з лікарні "Феофанія" у присутності представників НАБУ, мету та місце транспортування не повідомили.