Політика
5 березня 2017
Скандал в кабміні: міністра інфраструктури не пустили у відрядження в США
Україна може і повинна бути повністю інтегрована в світову економіку, а українцям вистачить розповідати казки про особливий шлях реформи по-українськи.
news-image

Глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян поскаржився, деякі представники Кабінету міністрів не дали йому дозволу на поїздку в США на українсько-американський бізнес-форум.

Інформує «Є!», з посиланням на obozrevatel.com.

"Сьогодні повинен був полетіти в США ... До українсько-американському бізнес-форуму, який відбудеться в Нью-Йорку 6-7 березня і де вже зареєструвалося понад 200 учасників, готувалися три місяці. Крім того, було заплановано близько 20 зустрічей. В зокрема, з американським бізнесом, таким як General Electiric, Caterpillar. Дуже шкода, що не відбудуться переговори з Tesla і Фондом глобальних інфраструктурних партнерів ", - написав Омелян в своєму Facebook.



Міністр зазначив, що також запланував зустрічі з главами транспортних комітетів в Сенаті і Палаті представників США, керівництвом Міністерств транспорту, фінансів, торгівлі і Держдепартаменту.

Причина скасування поїздки, за його словами, полягає в тому, що хтось в Кабміні вирішив, що "оскільки від Вінниці до Вашингтона 7 799 км, то нічого їздити в таку глушину", і не дав йому дозволу на поїздку.

"На жаль для них, я не поділяю думки, що єдиний порятунок для України - це" інвестори "з Печерських пагорбів, і буду продовжувати роботу над залученням прямих іноземних інвестицій від світових стратегів. Україна може і повинна бути повністю інтегрована в світову економіку, а українцям вистачить розповідати казки про особливий шлях реформи по-українськи, ключовими гаслами якого є: потерпіти і почекати або Make Ukraine Poor Again ", - нарікає міністр.



"Єдиний, хто зрадів - це Марк:" Тату, ти вдома ?! ". Up! Just do it!" - Додав Омелян, опублікувавши відповідне фото.
Читайте також: Потрібно ліквідувати всі відділення банків Росії на території України, - заявляє Андрій Білецький