Події
6 березня 2017
Роман Насиров офіційно звільнений з-під варти
Минув 72-годинний граничний термін для утримання підозрюваного. Таким чином, Насиров офіційно вільний.
news-image

Детективи Національного антикорупційного бюро України покинули будівлю Солом'янського райсуду, де знаходиться звільнений глава Державної фіскальної служби Роман Насирова.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

На виході з суду один з них сказав, що минув 72-годинний граничний термін для утримання підозрюваного. Таким чином, Насиров офіційно вільний.

За словами народного депутата Мустафи Найєма, учасники акції протесту біля будівлі суду будуть продовжувати блокувати виїзди з установи, щоб не дати Насирову виїхати.

"Учасники акції протесту готові забезпечити підозрюваного всім необхідним, щоб дочекатися рішення суду. Зокрема, продуктами харчування, медикаментами, одягом і будь-якою кількістю і забарвлення картатих ковдр. За останні 12 годин стан його здоров'я не вимагало якогось спеціального медобладнання. Але якщо буде потрібно, ми готові допомогти доставити і це", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Найєм звинуватив Солом'янський суд у саботажі процесу над Насировым. Найближче засідання суду має відбутися в 9:30 ранку.

Активісти будуть домагатися того, щоб запобіжний захід голові ГФС обирали саме в Солом'янському суді, а не в Апеляційному, як хочуть його адвокати. 

Читайте також: Родичі познущались над фото дітей донецького активіста Євромайдану і виклали їх в соцмережі