Суспільство
6 березня 2017
Російська співачка Чичеріна закликала «ЛНР» і «ДНР» «скинути баласт української олігархічної влади»
Співачка вирішила поміркувати про політику.
news-image

Російська співачка Юлія Чичеріна вважає, що "республікам Донбасу" необхідно скинути баласт української олігархічної влади, передає «Є!» із посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Свого часу Донбас був економічним центром Росії, його навіть називали серцем Росії. Історія ставить все на свої місця, він легко зможе забезпечити себе і розвивати свою економіку. Потрібно скинути баласт у вигляді української олігархічної влади. І я впевнена у світлому майбутньому Донбасу, - сказала вона.

Також Чичеріна позитивно оцінила підписання президентом Росії указу про визнання документів "ДНР" та "ЛНР".

Я оцінюю підписання Володимиром Путіним цього указу дуже позитивно. Власне, так само, як і весь народ Донбасу, який з радістю сприйняв визнання своїх документів в Росії. Тепер всі спокійні за своїх дітей, які можуть вчитися в наших вузах, а фахівці зможуть працювати без складної процедури отримання патентів. Це рух у бік інтеграції Донбасу і Росії, - впевнена рок-співачка.
Єдина можливість для київської верхівки утриматися при владі - це відправити всіх на фронт, щоб відвернути від внутрішніх проблем. Думаю, це агонія, - впевнена вона.
Читайте також: «Поки жив у Стаханові - любив Росію. Якби не навчання у Львові, то був би сепаром», - український військовий (відео)
Читайте також: Насіров заявив, що ані інфаркту, ані операції у нього не було
Читайте також: Крищенко нагородив ліванського стоматолога, який лікує бійців у зоні АТО