Суспільство
6 березня 2017
«Халупа з картонними стінами»: журналісти показали будинок, де виріс Путін (фото, відео)
Путін жив у комунальній квартирі у "поганому" районі Санкт-Петербурга.
news-image

Президент РФ Володимир Путін виріс у кімнатці у "жорсткому" районі Санкт-Петербурга, на вулиці, яка кишіла пацюками, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Його батьки ділили одну комунальну "халупу" з "картонними" стінами, спільним санвузлом і кухнею з кількома іншими сім'ями. Про це у своєму розслідуванні розповідають журналісти британського видання Mirror.

В тому районі по вулицях бродили банди, а жорстокі бійки були звичайною справою. Автори матеріалу вважають, що цим можна пояснити жорстокість Путіна. Його відомі вислови, на кшталт "мочити в сортирі", також пояснюють жаргоном місцевих банд, який знайомий Путіну не з чуток.

Зараз у цій квартирі на четвертому поверсі живе інша родина. Журналісти намагалися зайти всередину, але їх не впустили.



 

В тому районі по вулицях бродили банди, а жорстокі бійки були звичайною справою. Автори матеріалу вважають, що цим можна пояснити жорстокість Путіна. Його відомі вислови, на кшталт "мочити в сортирі", також пояснюють жаргоном місцевих банд, який знайомий Путіну не з чуток. Зараз у цій квартирі на четвертому поверсі живе інша родина. Журналісти намагалися зайти всередину, але їх не впустили.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/world/1810121-halupa-z-kartonnimi-stinami-jurnalisti-pokazali-budinok-de-viris-putin-foto-video.html