Київ
6 березня 2017
В столиці з автобуса випала коляска з дитиною
Інцидент відбувся ще на минулих вихідних на вулиці Григоренка, 36.
news-image

В Києві на автобусній зупинці з маршрутного таксі випала коляска, у якій знаходилася дівчинка, віком 1 рік. В результаті дитина отримала численні травми, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Згідно з повідомленням, інцидент відбувся ще на минулих вихідних на вулиці Григоренка, 36. Однак інформація про це з’явилася лише зараз.

«В результаті нещасного випадку дитина отримала багаточисленні забої та травми. Наразі вона знаходиться у дитячій лікарні №7», - розповів лікар.

 В той самий час повідомлення про деталі інциденту немає. За попередньою оцінкою медиків, нещасний випадок міг трапитися від того, що мати не достатньо міцно тримала коляску або від того, що її могли штовхнути в той час, як вона виходила з автобусу.

Наразі життю дівчинки нічого не загрожує. Лікарі надають їй необхідну медичну допомогу. На даний момент також не вдалося взяти коментар у матері потерпілої. Як повідомлялося раніше, у Києві відбулася масштабна дорожньо-транспортна пригода: водій протаранив опору мосту. Також неодноразово повідомлялося про нещасні випадки у громадському транспорті на зупинках.