Резонанс
7 березня 2017
«Парасюк із групою людей побив мене і вкрав особисті речі», - Дзиндзя про конфлікт із нардепом (відео)
Нардеп Володимир Парасюк стверджує, що журналіст збив людину.
news-image

Вчорашній конфлікт на одному з редутів блокади ОРДЛО стався через небажання учасників блокади вести діалог. Про це повідомив у коментарі Цензор.НЕТ журналіст Андрій Дзиндзя, передає «Є!»

З приводу конфлікту за участю народної депутатки Тетяни Чорновол він розповів:

Тетяна почала розмову. Її просто не слухали, а почали кидати яйця. Пізніше її вдарила дівчина, кулаками і хлопці намагалися бити. Діалогу не було - там була відразу агресія. Парасюк особисто бігав подавав яйця. Фактично це була провокація з боку Парасюка і групи людей, які приїхали ... важко сказати ... там були ветерани АТО, але там були і "тітушки" приїжджі. У спортивках, в балаклавах - все як на проплачених мітингах.

За його словами, він у той момент фіксував те, що відбувається, на камеру.  

Я сидів у машині. А коли побачив, що в мою сторону біжать, завів авто і почав їхати. А навздогін особисто Парасюк встиг розбити мені бічне скло. Машину били палицями, ногами.

Мені вдалося з редуту виїхати, тому що я зрозумів, що там мене просто заб'ють. Я від'їхав до поліції - неподалік стояв пост поліції зі зброєю.

Поки я з поліцією розбирався, зробив заяву, що на мене нападають, прилетів на автомобілі Парасюк із групою людей, в присутності поліції мене побив, вкрав у мене особисті речі, вкрав у мене знятий матеріал. Правда, він так думає, що вкрав, а насправді я встиг поміняти картки в камері, тому матеріал зберігся.

Він заліз у машину, вкрав Iphone 6, вкрав картки, вкрав реєстратор, нецензурно висловлювався, погрожував зброєю. Обвинуватив мене в якомусь наїзді, якого не було. По автомобілю це чітко видно.

Своєю чергою, нардеп Володимир Парасюк також прокоментував конфлікт із журналістом Дзиндзею.

Вчора в Краматорську й Авдіївці відбулося два мітинги, які організувала фракція президента і назвала їх антиблокада. На яку звозили людей за гроші. Після чого народні депутати Таня Чорновол, Кішкар, Лапін, Лубинець поїхали на блокаду біля Кривого Торця в село Щербинівка. Пустили Таню Чорновол спілкуватися, знаючи, що вона жінка, що її ніхто чіпати не буде. Вона поводилася зухвало, обзивала всіх агентами Кремля, говорила, що ми всі служимо Путіну. Звичайно, була певна протидія. Цих депутатів закидали яйцями.

З приводу участі в конфлікті журналіста Дзиндзі Парасюк заявив:

Хочу сказати, так - він збив людину. Крапка. Людину, яка воювала і так далі. Хлопці хотіли його давно зловити і запитати, хто тут алкоголіки, хто тут за гроші працює, хто тут наркоман. А він завжди ховається за спинами жінок. А цього разу, коли з ним хотіли поспілкуватися, він почав тікати, збив людину і втік із місця події.

Зазначимо, вчора в Авдіївці відбувся мітинг проти блокади ОРДЛО. У підсумку, народне віче в Авдіївці делегувало нардепів, серед них і Тетяну Чорновол, на переговори з учасниками блокади ОРДЛО на станціях Фенольна і Кривий Торець. Однак, переговори з учасниками блокади вилилися в конфлікт.