Події
7 березня 2017
Поліція відреагувала на конфлікт між Черновол та блокадниками у Кривому Торці
Відкрито кримінальне провадження.
news-image

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Грабіж" за фактом подій на залізничній станції Кривий Торець у Донецькій області, де 6 березня відбувся конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади. Про це йдеться на сайті МВС, передає «Є!»

Вчора, 6 березня, на залізничній станції Кривий Торець відбувся конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади, під час якого також в ході конфлікту були завдані тілесні ушкодження журналісту інформаційного агентства. Поліцейськими всі факти зареєстровані, проводиться перевірка.

Близько 18.30 до чергової частини Торецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Кривий Торець відбувається конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади, з приводу того, що депутат намагалась переконати припинити блокування залізничних колії.

Народний депутат перебувала зі своїм помічником, журналістом інформаційного агентства. Під час суперечки з боку блокувальників лунали образи та погрози на адресу народного депутата, крім того, невідомі особи декілька разів кинули в неї яйцями.

На місці події з боку блокувальників був присутній інший народний депутат, який вступив у конфлікт з журналістом, - йдеться в повідомленні поліції.

У повідомленні зазначається, що представник ЗМІ після сутички звернувся до поліції з приводу спричинення йому тілесних ушкоджень та заволодіння його особистим майном народним депутатом з боку блокувальників.

За його зверненням факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

На місці працювала посилена слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. Під час першочергових дій поліцейські припинили конфлікт. Обставини події встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, - додали у поліції.

 Нагадаємо, яйцями під час суперечки із учасниками блокади було закидано депутата від "Народного фронту" Тетяну Чорновол, також їй дали ляпаса. Постраждалим себе вважає також журналіст Андрій Дзиндця, який приїхав разом із депутаткою.

Читайте також: «Парасюк із групою людей побив мене і вкрав особисті речі», - Дзиндзя про конфлікт із нардепом (відео)
Читайте також: «Після «народного Віча» люди організовано проходять до автобусів» - нардеп прокоментував мітинг проти блокади у Краматорську (відео)
Читайте також: На Донбасі Тетяну Чорновол закидали яйцями (відео)