Події
7 березня 2017
Харківські патрульні врятували 13-річну дівчину від самогубства (відео)
Останнім часом дитина знаходилась в депресивному стані.
news-image

У Харкові 6 березня близько 04:00 патрульні поліцейські побачили на проспекті Олександрівському 13-річну дівчину, яка була на вулиці сама, передає «Є!» із посиланням на поліцію Харківської області.

Під час спілкування поліцейські побачили порізи на її руках, викликали швидку та працівників поліції Індустріального району. Школярці надана медична допомога, про подію повідомлено матері, яка забрала дівчину додому.

Правоохоронці встановили, що останнім часом 13-річна дівчина знаходилась в депресивному стані. В соціальній мережі на власній сторінці вона розмістила вірш суїцидального характеру. Після цого неповнолітня отримала повідомлення від невідомого користувача з пропозицією «розпочати гру».

Виконавши першу умову, школярка вирішила знову зайти до соцмережі. Однак даний акаунт вже був заблокований, - розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції Костянтин Шеремет.

Після перегляду фільму суїцидального характеру, дівчина пішла з дому з наміром покінчити життя самогубством.

Працівники патрульної поліції Харкова своєчасно знайшли дитину та повернули матері. З жінкою та дівчинкою проведена профілактична бесіда. Наразі підлітку надана психологічна допомога.

Факт події внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 120 (доведення до самогубства) КК України. Перевірка триває.

Читайте також: Поліція відреагувала на конфлікт між Черновол та блокадниками у Кривому Торці