Шоу-біз та культура
7 березня 2017
Ветерани АТО вимагають позбавити Світлану Лободу звання Заслуженої артистки України
Відповідна петиція зареєстрована на сайті голови держави.
news-image

На сайті офіційного Інтернет-представництва президента України ветерани АТО зареєстрували електронну петицію, в якій просять позбавити звання Заслуженої артистки України Світлану Лободу за зраду і гастролі в Росії, передає «Є!», посилаючись на ТСН.

"Представниці українського шоу-бізнесу в особах Ані Лорак, Віри Брежнєвої та Світлани Лободи активно співпрацюють з країною-агресором. Особливе обурення викликають представниці вітчизняної культури, своїми регулярно виступами на території Російської Федерації принижують почесне звання "Заслужений артист України".

Так, заслужена артистка України Світлана Лобода виступила в Росії сім разів тільки за новорічні свята. Співачка двічі співала на передноворічних "Вогниках" телеканалів "Музика першого" і "ТВЦ", а в саму новорічну ніч дала кілька концертів для російських олігархів у Майамі.

За підсумками року українські ЗМІ опублікували інформацію про фінансові успіхи Світлани Лободи. Зрадницькі гастролі принесли їй 1200000$. І це не рахуючи закритих вечірок російських олігархів! З цих коштів заслужена артистка України не пожертвувала на відсіч російській агресії в зоні АТО ні копійки", - йдеться в петиції.

Нагадаємо, днями охоронці співачки Світлани Лободи напали на журналістів телеканалу 1+1. Вони погрожували прострілити коліно водієві телеканалу 1+1, після чого насильно відібрали усі записуючі відеоприлади. У Мережі продюсер Лободи погрожувала журналістці кулею від Кадирова.