Події
9 березня 2017
П'ять нардепів пропустили всі засідання Ради у 2017 році
У січні-лютому 2017 року відбулося 18 пленарних засідань парламенту.
news-image

За даними письмової та електронної реєстрації п’ятеро народних депутатів ще жодного разу в 2017 році не були присутні на пленарних засіданнях Верховної Ради. Відповідну статистику оприлюднив 9 березня Комітет виборців України, передає «Є!» із посиланням на УП.

Це члени "Опозиційного блоку" Євген Бакулін та Дмитро Добкін, позафракційний Андрій Білецький, а також Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, яких розшукує українська влада.

Зазначається, що Білецький 22 лютого озвучив з парламентської трибуни вимогиучасників протесту біля ВР, але в парламенті зареєстрований не був.

За даними письмової реєстрації жодного засідання в 2017 році також не відвідали члени "Опозиційного блоку" Михайло Добкін та Юрій Солод. Проте за даними електронної реєстрації ці депутати були на робочому місці, але участі в голосуванні не приймали (пропущено 99% голосувань). Тому їхня участь у роботі Ради під питанням.

Крім того, згадані народні депутати у січні-лютому не відвідували засідання профільних комітетів Ради.

Загалом у січні-лютому 2017 року відбулося 18 пленарних засідань Верховної Ради.

 

Читайте також: «Обережно, ненормативна лексика!»: Москаль оприлюднив аудіозапис розмови начальника патрульної поліції Закарпаття з підлеглими
Читайте також: Комітет Європарламенту остаточно затвердив безвіз для України
Читайте також: Завтра у столиці утримається туман